Zo van het land, op de lunchtafel!

Hoe heerlijk is het om eenvoudig vanuit je bureaustoel een bedrijfslunch te regelen voor het hele personeel zonder iemand op pad te hoeven sturen én zware boodschappentassen te tillen? Het Ware Ambacht levert dagelijks de lekkerste en gezondste bedrijfslunch op kantoor. Geen kant en klare broodjes maar een box boordevol verse lunchproducten van boeren en ambachtslieden uit de regio. Het enige wat jij hoeft te doen is de tafel dekken, lekker makkelijk.

bedrijfslunch

1. We bespreken jullie lunchwensen, behoeften en budget

Samen met de boeren en ambachtslieden uit jouw regio, stelt Het Ware Ambacht dagelijks met zorg en aandacht de allerlekkerste bedrijfslunches samen. Op maat welteverstaan, want in overeenstemming met jullie worden alle wensen en voorkeuren tot in detail besproken.

bedrijfslunch

2. We maken een voorstel

Wekelijks ontvang je een voorstel voor de lunchbox van de week erop. Om het menu afwisselend te houden en het personeel wekelijks te kunnen verrassen met nieuwe smaken wordt er gebruik gemaakt van een ruim assortiment met gezonde seizoensgebonden producten. Een bedrijfslunch bestellen kan op incidentele- of op structurele basis voor één of meerdere dagen in de week. Zonder addertjes onder het gras, verplichtingen of abonnementen.

3. Bedrijfslunch eerst een keer uitproberen

Omdat Het Ware Ambacht jou en je collega’s graag kennis laat maken met haar dagverse producten die direct van de warme bakker, ambachtelijke slager en de zuivelboer uit de buurt komen is de proeflunch in het leven geroepen. Gewoon een keer proberen zonder na te hoeven denken over wat je precies wil. Voor een vast bedrag van €4,20 p.p. brengen we jullie een gevarieerde lunch. De vangst van de dag!

bedrijfslunch

4. We bezorgen op de afgesproken dagen bij jullie op kantoor

De bedrijfslunch wordt op de afgesproken tijd, op het bedrijfsadres tot in de keuken bezorgd, zodat jij er geen omkijken meer naar hebt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Neem contact met ons op

Doorzoek de website