Verse bedrijfslunch en meer… voor alle Brabanders!

Door Eline

Het ontdekken van mooie producten die in de buurt groeien of met liefde gemaakt worden door de vakman. Dat vind ik fantastisch. Want we weten tegenwoordig niet meer wat we precies eten, waar het vandaan komt en wat er in zit. Ik vind dat zo ontzettend jammer, want er groeit en bloeit zoveel moois in het Brabantse land! Daarom begon ik precies 1 jaar en 89 dagen geleden vanuit mijn garage Het Ware Ambacht. Toen nog in m’n uppie, maar al heel snel kreeg ik hulp van mijn zus Mariken. Gelukkig maar, want samen konden we nog meer mensen blij maken met een lekkere verse bedrijfslunch. En dat gewoon in hun eigen kantoor! Het is misschien geen standaard mijlpaal, die 454 dagen, maar toch wil ik vandaag even samen met je terugblikken en alvast een kijkje nemen in de toekomst. 

Genieten van een verse bedrijfslunch met lokaal lekkers 

Mooie producten, daar zijn we altijd naar op zoek. Wij kopen onze lunchproducten bij boeren en ambachtslieden uit de buurt. Samen met onze leveranciers stellen we iedere dag weer een lekkere en gezonde lunch samen die we in onze versboxen op kantoor bezorgen. Desembrood dat die ochtend uit de oven is gekomen, boerenkaas en -zuivel, ambachtsvleeswaren en altijd een gezonde salade.
In Tilburg, Waalwijk en ’s-Hertogenbosch hebben we al een heleboel tevreden klanten. Dat viel Rabobank De Langstraat ook op. Daarom hebben ze een artikel aan ons gewijd in hun magazine Dichterbij en nu zijn we heuse BW’ers: Bekende Waalwijkers! In Tilburg werken we ook aan onze bekendheid, daar zijn we vanaf deze week te zien op een groot billboard. Heb jij ons al gespot? Vergeet dan niet naar ons te zwaaien én een foto te maken en deze hier te plaatsen want dan maak jij kans op een leuke prijs.

Vertrouwen waarmaken

Maar we willen graag verder groeien en nog meer Brabanders blij maken met onze ambachtelijke bedrijfslunches. Daarom zijn we begin dit jaar een crowdfunding campagne gestart. Binnen een kwartier was ons doel bereikt! Natuurlijk zijn we ontzettend trots dat zoveel mensen vertrouwen in ons concept hebben. Superleuk dat zoveel vrienden, klanten, leveranciers en onbekende mensen een steentje bijdragen! Maar het is ook spannend, want we moeten het nu wel gaan waarmaken.

Meer lekkers, ook voor andere Brabantse steden

We maken weloverwogen keuzes over hoe we het geld van de campagne besteden. We zijn verhuisd naar een groter pand op een industrieterrein in Waalwijk, maar dat hebben we zoveel mogelijk ingericht met spullen van de bouwmarkt. Verder hebben we geïnvesteerd in een grote koelcel. En om al die verse producten op tijd bij nog meer klanten te kunnen krijgen, hebben we gewerkt aan een goede logistieke ruimte en een enthousiast team dat al die klanten gaat bedienen. Nu richten we onze pijlen op groei. En, goed nieuws, nieuwe klanten beginnen ons nu ook spontaan te vinden! Daarnaast zijn we onze diensten aan het uitbreiden naar bijvoorbeeld: borrelplanken, verjaardagsgebak, barbecues en vergaderlunches.
Genoeg te doen dus!
Verse bedrijfslunch

Volg ons blog

Om jullie goed op de hoogte te houden, gaan Mariken en ik maandelijks bloggen. We delen onze kennis over ambachtelijke producten en gezond eten. Maar ook over onszelf en ons bedrijf. Hou ons in de gaten, tot volgende maand!

Neem contact met ons op

0

Doorzoek de website