Bedrijfscatering, maar dan anders

Je hebt een mooie bedrijfskeuken en de wens om de medewerkers een gezonde en gevarieerde lunch aan te bieden. Lekker lunchen met vers brood van de lokale bakker, goed beleg en voldoende groenten en fruit. Informeel, maar wél professioneel geregeld. Het Ware Ambacht verzorgt lunch catering op locatie met producten van de boeren en ambachtslieden uit Noord-Brabant. Gezond, lekker en duurzaam!

‘GEEN INGEWIKKELDE BEDRIJFSCATERING, WÉL EEN LUNCHDAME’
Het Ware Ambacht kan je alle keukenzorgen uit handen nemen. Wij leveren de verse lunchproducten van de boeren uit de buurt en onze lunchdame of heer zorgt voor voldoende voorraad, zet de lunch klaar, maakt de salades en is daar om tijdens de lunch aan te vullen en op te ruimen zodat er voldoende keuze is voor iedereen. Na de lunch wordt alles netjes opgeruimd en schoongemaakt.

Heb je al een eigen catering medewerker, geen probleem!
Wil je van onze lunchservice gebruik maken, maar heb je zelf al een catering medewerker in dienst? Geen probleem, daar werken we graag mee samen! Interesse? Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Vul het contactformulier in, of bel ons!

    Neem contact met ons op

    0

    Doorzoek de website