Bedrijfscatering, maar dan anders

Je hebt een mooie bedrijfskeuken en de wens om de medewerkers een gezonde en gevarieerde lunch aan te bieden. Lekker en informeel lunchen met vers brood van de lokale bakker, goed beleg en voldoende groenten en fruit. Wel professioneel  geregeld, maar zonder de hoge kosten van een bedrijfscateraar. Het Ware Ambacht verzorgt lunch catering op locatie. 

‘GEEN INGEWIKKELDE BEDRIJFSCATERING, WÉL EEN LUNCHDAME’

Het Ware Ambacht kan je alle keukenzorgen uit handen nemen. Wij leveren de verse lunchproducten van de boeren uit de buurt, zoals je van ons gewend bent. Onze lunchdame zorgt voor voldoende voorraad, zet de lunch klaar, maakt de salades en is daar om tijdens de lunch aan te vullen en op te ruimen zodat iedereen altijd voldoende keuze heeft en in een nette omgeving kan lunchen. Na de lunch wordt alles netjes opgeruimd en schoongemaakt.

Jullie bedrijfskeuken = onze zorg
Wil je van onze lunchservice gebruik maken, maar heb je zelf al een catering medewerker in dienst? Geen probleem, daar werken we graag mee samen! 
Interesse? Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Vul ons formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op. Of bel ons!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Neem contact met ons op

Doorzoek de website