Hohoho, kerstlunch in aantocht

Door Eline

Onze huidige klanten zijn er inmiddels aan gewend dat onze lunch uitgebreid, vers en gezond is. Voor de feestelijke decembermaand doen we daar nóg een schepje bovenop. Onze exclusieve kerstlunch is vanaf vandaag te bestellen.

Mannenvlees op de menukaart

Ieder jaar doen wij ons best om bijzondere producten te vinden voor onze kerstlunch. Dit jaar selecteerden we de hanen rilette van het geweldige bedrijf “De Lekkere Man” uit Berlicum. Normaal worden de hanen afgevoerd omdat ze geen eieren leggen en daarom geen functie hebben in de voedselketen. Dit gebeurd ook met ander ‘mannenvlees’ in de zuivelketen. Een onuitstaanbare gedachte voor de firma De Lekkere Man. Daar moest en zou verandering in komen! Ze bedachten een heerlijk recept om haantjes, stiertjes en bokjes te laten groeien en te bereiden tot lekkere producten. Bijzonderder kan haast niet!

Hmm… dat wordt smullen

Een klassieker in ons kerstassortiment is de één jaar gerijpte ham die we met recht ‘juweel van het land’ noemen. Natuurlijk ontbreken ook de winterse stol, het luxe breekbrood en de verschillende delicieuze snijwaren niet. Naast de unieke toevoegingen aan ons assortiment krijgen ook onze salades een feestelijk tintje. En als kers(t) op de taart hebben we een frisse fruitsalade, het succesnummer van vorig jaar, terug op de lunchtafel.

De smakelijkste kerstgedachte ever

Thuis staat de kerstboom in de woonkamer en heb je familie om je heen. Een mooi gedekte tafel en een guirlande op de schouw versterken het kerstgevoel in huis. Op kantoor kan je ook in de kerstsfeer komen door samen met je collega’s feestelijk en smaakvol het jaar af te sluiten en een goede voedingsbodem te kweken voor een nieuw succesvol jaar. Schuif met z’n allen aan en geniet van een heerlijk samenzijn zónder een hoop geregel. Wij nemen graag de zorgen uit handen!

Ja, ik wil smikkelen met collega’s

Plaats je bestelling op tijd. Bekijk onze heerlijke en bijzondere gerechten op de bestellijst. Liever even overleggen? Deel deze link dan met je collega’s.

Neem contact met ons op

0

Doorzoek de website