Samen genieten van een superverse lunch op kantoor

Al vanaf vijf personen bezorgd Het Ware Ambacht een lunch op kantoor vol smaken uit de buurt die jullie dagelijks aanbevolen hoeveelheden groente, fruit en zuivel weer op peil houden. De bedrijfslunch wordt op maat gemaakt en kan naar eigen wens worden ingevuld. Er is ook een mogelijkheid om je te laten verrassen. Dan maken wij er iets lekkers van!

Zo van het land op tafel

Het Ware Ambacht rijdt dagelijks in de vroege uurtjes met haar busjes rond in de gehele regio om voor jou en je collega’s alle dagverse lunchproducten op te halen bij haar vaste leveranciers. Aansluitend worden alle lunchboxen met daarin verschillende broden, kazen, vleeswaren, groenten, fruit en zuivel samengesteld voor bedrijven die hun bestelling uiterlijk de dag ervoor hebben geplaatst.

Dé B2B ambachtelijk lunch aanbieder van Noord-Brabant

Vanaf de vestiging in Waalwijk is het een komen en gaan van busjes om alle bedrijfslunches op tijd bij alle hongerige werknemers van bedrijven in Noord-Brabant te bezorgen. Momenteel bezorgt Het Ware Ambacht haar lunches in de regio’s Waalwijk, ’s-Hertogenbosch en Tilburg. De lunchboxen boordevol dagverse- en seizoensgebonden producten worden voor lunchtijd bij jouw bedrijfslocatie tot in de kantine/keuken afgeleverd. Om de beste kwaliteit te kunnen waarborgen wordt het gezonde middagmaal in speciale koelboxen aangeleverd waardoor de producten heerlijk vers en koel blijven.

Niet in het bezit van een saladeschaal, zijn er te weinig borden of is er onvoldoende bestek? Geen probleem, geef het aan ons door. Wij doen ons best om je te ontzorgen en de lunch op kantoor te realiseren zonder dat jij er maar enigszins omkijken naar hebt. Het enige wat je zelf moet doen is de tafel dekken én de salade husselen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Neem contact met ons op

Doorzoek de website