recensies

Smaken verschillen

Daarom maken we voor iedere opdracht een concept op maat. Wij bieden een uitgebreid assortiment met een grote verscheidenheid aan verse producten. Een gevarieerd aanbod afgestemd op jullie wensen en behoeften.

Benieuwd of de lunch bij anderen klanten in de smaak is gevallen? Lees het hieronder.

 • Wij genieten dagelijks van heerlijk vers brood met een diversiteit aan beleg. De dames zijn vriendelijk en behulpzaam, dat zorgt voor een snelle aanvulling van onze lunchvoorraad. Ook zijn we te spreken over de verse salades, elke week weer een verrassing. Kort samengevat; hier dagelijks 40 tevreden medewerkers met een gevulde maag!

  Wendy Oosterwaal Administratief Medewerkster Freshheads
 • Na de eerste keer proeven bestellen wij niets anders meer. Gezellig tafelen met relaties waar de tafel vol staat met verse producten van boeren en ambachtslieden uit de regio en je zelf je boterham smeert! Relaties reageren super positief op dit concept. Vooral wanneer we het verhaal achter dit concept vertellen. Het ijs is gebroken en de gezonde lunch verrast al onze tafelgenoten. Stapelfinancieringen is dus erg blij met de lunches van Het Ware Ambacht.

  Lisette van Breugel Stapelfinancieringen
 • Lunch met beleving. Het Ware Ambacht verzorgt iedere week op donderdag de lunch bij het Midpoint Center for Social Innovation. De eerlijke producten, het enthousiasme en de persoonlijke benadering van Eline en Mariken zorgen ervoor dat iedereen heerlijk eet en tegelijkertijd elkaar beter leert kennen. Echt een aanwinst waar inmiddels veel partijen binnen Station 88 op aangehaakt zijn.

  Bianca Kemper MCSI
 • Het zijn enthousiaste mensen die met een brede glimlach het plezier in hun werk uitstralen. Ze denken graag met je mee wanneer er zich bijzondere situaties voordoen. Bijvoorbeeld een luxe lunch of een feestje. Geen moeite is hen te veel en ze regelen alles keurig naar wens. Het Ware Ambacht is een club waar je vele kanten mee op kan!

  Marian van Hest & Monique de Bodt Assistent Support - Store 3D
Neem contact met ons op

0

Doorzoek de website