recensies

Smaken verschillen

De box staat op het aanrecht en het enige wat jou en je collega’s nog weerhoudt van een overheerlijke lunch is één taak: de tafel dekken. Wanneer de lunchbox is uitgepakt en het verse middagmaal op tafel is uitgestald, is het na een korte inspanning van een paar minuten tijd om te gaan genieten van alle smaken die onze regio te bieden heeft.

Benieuwd of de lunch bij anderen klanten in de smaak is gevallen? Lees het hieronder.

 • Wij genieten dagelijks van heerlijk vers brood met een diversiteit aan beleg. De dames zijn vriendelijk en behulpzaam, dat zorgt voor een snelle aanvulling van onze lunchvoorraad. Ook zijn we te spreken over de verse salades, elke week weer een verrassing. Kort samengevat; hier dagelijks 40 tevreden medewerkers met een gevulde maag!

  Wendy Oosterwaal Administratief Medewerkster Freshheads
 • Lunch met beleving. Het Ware Ambacht verzorgt iedere week op donderdag de lunch bij het Midpoint Center for Social Innovation. De eerlijke producten, het enthousiasme en de persoonlijke benadering van Eline en Mariken zorgen ervoor dat iedereen heerlijk eet en tegelijkertijd elkaar beter leert kennen. Echt een aanwinst waar inmiddels veel partijen binnen Station 88 op aangehaakt zijn.

  Bianca Kemper MCSI
 • Na de eerste keer proeven bestellen wij niets anders meer. Gezellig tafelen met relaties waar de tafel vol staat met verse producten van boeren en ambachtslieden uit de regio en je zelf je boterham smeert! Relaties reageren super positief op dit concept. Vooral wanneer we het verhaal achter dit concept vertellen. Het ijs is gebroken en de gezonde lunch verrast al onze tafelgenoten. Stapelfinancieringen is dus erg blij met de lunches van Het Ware Ambacht.

  Lisette van Breugel Stapelfinancieringen
 • Het zijn enthousiaste mensen die met een brede glimlach het plezier in hun werk uitstralen. Ze denken graag met je mee wanneer er zich bijzondere situaties voordoen. Bijvoorbeeld een luxe lunch of een feestje. Geen moeite is hen te veel en ze regelen alles keurig naar wens. Het Ware Ambacht is een club waar je vele kanten mee op kan!

  Marian van Hest & Monique de Bodt Assistent Support - Store 3D
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Neem contact met ons op

Doorzoek de website